Invitation til Ingrid Ortmanns nye blog

Kære alle I dejlige medsøstre 50+

Jeg har i flere år haft lyst til at starte en blog for os modne kvinder.

Nu skulle dette ønske kunne blive til virkelighed pr. 1. juni 2017.

Mit formål med at starte min blog er at dele nogle refleksioner og erfaringer om livet, som det nu kan udfolde sig efterhånden, som vi bliver ældre. Jeg vil tage udgangspunkt dels i egne erfaringer og aktuelle refleksioner over tilværelsen som en moden kvinde, dels med de mange indsigter jeg får forærende gennem mit arbejde som psykolog og underviser.

Min blog er ikke tænkt at skulle være direkte rådgivende, men snarere et sted, hvor du måske får nogle ideer og stimuli til at se nye muligheder og at få det bedste ud af en udfordrende situation.

Ugens blog vil være opbygget omkring en historie, som jeg reflekterer over. Historien vil normalt indeholde et eller flere temaer til eftertanke. Det kan f.eks. være at blive mere bevidst om de egenskaber, der kan mildne en vanskelig situation. Såsom at nå frem til at vise en dybere forståelse, lydhørhed, accept, mildhed, sødme m.m., såvel over for dig selv som for andre.

Mit motto er: Hvad udad tabes, skal indad vindes (Enrico Dalgas 1828-1894). Med dette mener jeg, at de tab der naturlig hører med til at blive ældre, skal vindes ved at udvikle os til det menneske, som mange søger p.g.a. den indsigt og visdom, som et levet liv giver os.

Det er gratis at følge med i mine refleksioner over tilværelsen. Du finder min blog på www.IngridOrtmann.dk

Hvis du har lyst til at være med og gerne vil vide, hvornår det næste indlæg er klar på min blog, så send din mailadresse og du vil modtage et nyhedsbrev, hver gang der er nyt på bloggen.

Jeg glæder mig til at høre fra dig og vil gøre mit bedste for at inspirere dig.

Jeg håber, at du vil bære over med mig, indtil jeg finder den rette form, som bloggen skal have.

De bedste tanker

Cand. Pæd. Psyk.

Ingrid Ortmann