Om Ingrid Ortmann

Jeg tilbyder

Mit overordnede mål er, uanset den situation, du befinder dig i, at medvirke til, at du finder hjem til dit oprindelige selv og dermed opnår en større bevidsthed om, hvem du er.

Jeg kan tilbyde dig min hjælp til en række af de vanskeligheder, som mange mennesker møder i løbet af deres liv.

Psykologisk rådgivning/terapi til både børn og voksne i alle aldre:

 • Kriser ved forskellige former for tab:
  • skilsmisser, arbejdsløshed, sygdom, m.m.
  • eksistentielle kriser
  • problemer i parlivet
  • angst og depression
  • stresshåndtering
  • lavt selvværd
  • opbyggelse af større robusthed
 • Hypnose i forbindelse med forskellige:
  • flyskræk, eksamensangst, m.m.

Samtalerne foregår som en dialog mellem to ligeværdige parter. Metode og teori tilpasses den enkeltes ønsker og behov.

Udgivelser:

Flere bøger, bl.a. “Vejen til indre stilhed og selverkendelse” og “Meditation for Alle”.  Desuden har jeg forfattet og indtalt 7 CD’er om afspænding og meditation, både til børn og voksne. Endvidere har jeg udarbejdet et materiale “styrkekort” indeholdende de 24 vigtigste personlige egenskaber/styrker både til børn og voksne. Endelig har jeg i 7 år være brevkasseredaktør for onlinemagasinet Kvindeguiden.

Erfaringer:

25 års erfaring som chefpsykolog for  Pædagogisk Psykologisk Rådgivning (PPR) i Vallensbæks Kommune. De seneste 14 år har jeg haft egen virksomhed: Guidence to Life, hvor mine primære tilbud er psykologisk rådgivning/terapi, supervision og undervisning af personalegrupper.

Uddannelse:

Cand.pæd.psyk, lærer, flere års studier i ledelses-og organisationsteorier, løbende deltagelse i kurser af psykologisk og åndelig art, filosofi, teologi, meditation og mindfulness.